Tineri reținuți, după ce au distrus geamurile unui autoturism și l-au bătut pe proprietar

823

Doi tineri, de 24 și 27 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, au fost reținuți, ieri. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe si tulburarea ordinii si liniștii publice, după ce ar fi distrus parbrizul și geamurile laterale ale unui autoturism și l-ar fi bătut pe proprietarul mașinii.

,,Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 7 septembrie a.c., tinerii, în timp ce se aflau pe raza comunei Scoarța, ar fi distrus parbrizul și geamurile laterale ale unui autoturism, aparținând unui tânăr, de 32 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj și ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia, tulburând ordinea și liniștea publică”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În cursul zilei de astăzi, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri legale.

1 COMENTARIU

  1. Precizați, va rugam și etnia! Chiar nume, prenume, ar fi binevenita și adresa derbedeilor! Nu la general, daca vreti să aveți efect benefic in comportamentul social. Altfel e inutil. Nu are impact!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here