Tineri arestaţi preventiv pentru şapte furturi

144

Trei tineri din judeţul Gorj au fost arestaţi preventiv după ce au pătruns prin efracţie în trei locuinţe şi patru societăţi comerciale amplasate pe raza municipiului, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 23.200 lei.

Cei trei tineri au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale sâmbătă, după ce oamenii legii au stabilit că în perioada 22 iulie – 30 august, suspecţii au pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în trei locuinţe şi patru societăţi comerciale, de unde au sustras bani, telefoane mobile, aparatură electronică, bijuterii din aur şi argint etc., valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de aproximativ 23.200 lei. Cei trei suspecţi au fost prezentaţi duminică Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.
Pe numele a doi dintre suspecţi instanţa de judecată a emis mandate de arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, în timp ce pe numele suspectului minor a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile. Poliţiştii i-au introdus pe suspecţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.
Roxana Lupu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here