Tinere din casa de tip familial, pe podium la o competiție sportivă montană

748

La sfârșitul săptămânii trecute, în zona localității Baia de Fier, s-a desfășurat cea de-a zecea ediție a competiției Cupa White Wolf.

Evenimentul a fost organizat de către Clubul Montan White Wolf Baia de Fier, coorganizatori fiind Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Federația Română „Sportul Pentru Toți” București și Asociația Județeană „Sportul Pentru Toți” Târgu Jiu.
Peste șaptezeci de concurenți au luat startul, între ei regăsindu-se și două tinere dintr-un apartament de tip familial destinat protecției rezidențiale, din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu-Jiu, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Concursul a inclus trei probe: orientare sportivă, escaladă naturală și alergare montană.
Dând dovadă de seriozitate, ambiție și implicare, Elena Maria Luca a reuşit să se claseze pe primul lor la escaladă naturală – categoria feminin 15-19 ani, iar Sabina Iuliana Pătroi a obținut locul III la orientare sportivă – categoria feminin 15-19 ani. „Probele desfăşurate în zona Baia de Fier au avut drept scop: dezvoltarea spiritului de solidaritate şi fair-play, a abilităţilor de orientare, autocontrol şi adaptare la situaţii diverse; oferirea unor oportunităţi de petrecere a timpului liber prin implicarea tinerilor în acţiuni eco-sportive; atragerea unui număr cât mai mare de persoane în acţiuni cu caracter sportiv-cultural-ecologic. Mulțumim conducerii Clubului Montan White Wolf, preşedintelui Gabriel-Dan Chiriac, pentru invitație și pentru buna colaborare pe care o avem!”, a declarat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here