Test negativ pentru o fetiță din centrul-focar al DGASPC! Alte zeci de teste, în așteptare

987

O veste bună de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu! Fetița de 9 ani, din cadrul centrului de îngrijire, care a ajuns duminică seară la SJU Târgu Jiu, cu probleme medicale, fiind internată pe Secția Pediatrie, a primit rezultatul la testul pentru depistarea coronavirusului. Din fericire, testul este negativ.

Potrivit lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, ieri, au fost recoltate probe și de la ceilalți 35 de minori din cadrul complexului, rezultatele fiind încă în așteptare. „Mai sunt în așteptare testele de la 35 de copii și alte 18 probe ce au fost recoltate de la personalul din cadrul aceluiași centru. Testele sunt efectuate la Laboratorul de Genetică Moleculară de la Târgu Jiu. Sperăm să iasă negative și să nu mai avem cazuri pozitive. Ieri, DSP Gorj a transmis că acest laborator are acum drept de parafă, iar testele sunt recunoscute”, a declarat Cosmin Popescu.

Până acum, cinci angajate ale Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu au fost depistate pozitiv la testul COVID-19. Femeile sunt asimptomatice, însă primesc tratament la spitalul suport din Târgu-Cărbunești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here