Termen în PNL pentru stabilirea candidaților

1710

Target în PNL! Liberalii își propun să desemneze, până la 1 martie, candidații la primării, astfel încât, până pe 7 martie, aceștia să fie validați în forurile statutare.
„Pentru candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru candidații la funcția de primar al municipiilor reședință de județ este nevoie de validarea Biroului Politic Național, iar pentru candidații la funcțiile de primar este nevoie de validarea de către conducerea de la nivel județean”, a explicat Ludovic Orban, președintele PNL.
În plus, sondajele de măsurare a posibililor candidați la locale trebuie să fie finalizate până pe 21 februarie. „În calitate de președinte al PNL obiectivul este acela de a susține candidați ai PNL, de a câștiga alegerile în cât mai multe localități. Dacă la nivel local vor exista discuții în baza unei analize, există afinități, posibile alianțe care pot fi realizate la nivel local – nu voi fi împotriva acestor alianțe”, a spus Orban, desemnat, luni, șef al campaniei liberalilor pentru alegerile locale și parlamentare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here