Tenică a pierdut procesul, pe fond, cu PRM Gorj

316

Fostul consilier local de la Bumbeşti-Jiu, Eftenie Popescu, alintat Tenică, a pierdut, la finalul săptămânii trecute, procesul, pe fond, deschis împotriva PRM Gorj, partid care îl exclusese pe acesta din rândurile sale, în primăvara acestui an. Tenică se vroia înapoi în PRM deşi trecuse în rândurile PSD, la scurt timp după excluderea sa din partidul lui Vadim. Sentinţa poate fi atacată cu recurs deşi este fără obiect atâta timp cât reclamantul a schimbat partidul şi a recunoscut asta în mod oficial. Mai mult, loialitatea sa faţă de PRM este pusă la îndoială atâta timp cât şi-a depus, pe timpul ordonanţei privind migraţia politică, o cerere la Primăria Bumbeşti-Jiu, prin care arăta, că deşi nu mai era consilier, el a trecut la PSD. Tenică a făcut asta crezând că va câştiga procesul cu PRM şi îşi va recâştiga postul de consilier local.

Eftenie Popescu a fost exclus din PRM, de luni bune dar nu şi-a pierdut speranţa că poate reveni la partid, pentru a fi, din nou, consilier local. Tenică nu vroia însă să marşeze, în cazul unei reveniri în CL, ca şi ales sub sigla PRM ci sub cea a PSD, partid la care a readerat în momentul în care şi-a pierdut, prin excludere, calitatea de consilier orăşenesc PRM. A pierdut însă această şansă vineri când Tribunalul Gorj i-a respins cererea de anulare a excluderii sale din PRM. Sentinţa poate fi atacată cu recurs, lucru la care Tenică va apela, deoarece îşi doreşte foarte mult să-şi recapete locul de consilier la Sadu.
Tenică a fost prezent în campania electorală la Bumbeşti-Jiu, pentru PSD, chiar dacă în turul al doilea al parlamentarelor a ajuns să facă muncă electorală alături de PRM.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here