Tatăl lui Hoară se încurcă în explicaţii privind vila din Snagov

105

tatal hoaraDemocrat-liberalul Marcel Hoară, recentul proprietar al unei suprafeţe de teren în Snagov pentru construcţia unei vile, a susţinut tare şi mare că mama sa este cea care a cumpărat bunurile în Bucureşti. Tatăl lui Hoară îl dă, însă de gol, susţinând că banii pentru proprietăţile din Snagov sunt şi ai fiului său, dar s-a convenit ca totul să fie trecut pe numele lor.

Un om simplu şi cu o sinceritate debordantă, tatăl lui Marcel Hoară a recunoscut că banii pentru construcţia vilei din Snagov sunt, în mare parte ai fiului său. Instruit să spună altceva, pe parcursul discuţiei cu jurnaliştii, tatăl lui Marcel Hoară reunoaşte ceea ce nu trebuia să spună niciodată: banii pentru proprietăţi sunt ai fiului său. „Cu bani de la mine şi-a luat el acolo, sunt profesor, am pământ, am muncit, am vândut vaci, boi, am avut bani puşi deoparte. De la sora mea, care a murit, eu am rămas cu mulţi bani. Am pensie de 1.290 de lei, proprietatea de la Snagov nu ştiu cât a costat, sunt sute de mii de euro, nevasta mea ştie. Noi vrem să vindem aici şi ne mutăm acolo. Suntem bătrâni, am o fată la Severin şi doi copii la Bucureşti, printre care şi Marcel şi convenţia între mine şi ei a fost aşa, el nu mai are niciun drept aici şi să-i dăm bani lui. După ce a cumpărat am fost acolo, sunt banii lui, că el lucrează în Bucureşti de 14 ani. A stat la socrii şi banii s-au dus la socrii. Sunt banii lui şi ai noştri. Noi vrem să vindem tot aici şi ne mutăm acolo. Eu am dat banii de la sora mea, vreo 500.000 de lei, adică 5 miliarde şi restul a pus de la el”, a declarat Marian Hoară.

Înainte de a fi în PDL nu avea nimic

În acelaşi timp, tatăl lui Hoară spune că înainte de a intra în politică, Marcel, fiul său nu avea niciun ban: „Marcel câştigă bine acum, el a plecat de aici fără nimic şi s-a dus la Bucureşti, a stat în gazdă şi eu îi plăteam gazda, acum are bani. A trecut casa pe numele nostru pentru că majoritatea banilor sunt de la mine, aşa cred. De asta a trecut proprietăţile pe numele nostru”, a explicat tatăl democrat-liberalului.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here