Tânărul prins cu cocaină în valoare de 25.000 de euro, arestat preventiv

1220

Tânărul de 26 de ani, prins în timp ce transporta 250 de grame de cocaină, pe raza comunei Polovragi, a fost arestat preventiv, luni seara, pe o perioadă de 30 de zile. Decizia magistraților Tribunalului Gorj nu este definitivă. Ancheta este coordonată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Gorj.
,,La data de 28 octombrie 2019, procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Gorj, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului H.S., în vârstă de 26 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. La data de 27.10.2019, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Gorj și S.C.C.O. Vâlcea au prins în flagrant pe inculpatul H.S., în timp ce a preluat și transportat din municipiul Râmnicu Vâlcea, până în localitatea Polovragi, județul Gorj, cantitatea de 250 grame de cocaină, în valoare de aproximativ 25.000 euro. Cantitatea de droguri de mare risc provenea din Italia și a fost procurată de către inculpat în vederea comercializării acesteia către diverși consumatori de pe raza județului Gorj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj și IPJ Gorj”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. Surse susțin că, atunci când a fost oprit de polițiști, în trafic, bărbatul ar fi ascuns drogurile în pantaloni.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here