Tânăr din Peştişani, reţinut după ce a dat foc unui depozit de furaje

282

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Peştişani, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni sub acuzaţia de distrugere prin incendiere după ce dat foc unui depozit de furaje din satul Gureni, provocându-i proprietarului acestuia o pagubă de 45.000 de lei.

Duminică seara, în jurul orei 21:19, Poliţia Municipiului Tg Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic de 54 ani, din comuna Peştişani, despre faptul că la un depozit de furaje situat în satul Gureni, a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul secţiei şi un echipaj ISU – Garda 2 Tismana care au localizat şi stins incendiul, nefiind puse în pericol alte clădiri ori bunuri şi fără a fi înregistrate victime. În urma incendiului au ars aproximativ 10 tone furaje şi depozitul, prejudiciul cauzat fiind estimat la valoarea de 45.000 lei. Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bănuit că ar fi provocat incendiul este un tânăr de 26 ani, din comuna Peştişani, fost angajat al proprietarului depozitului de furaje. Se pare că tânărul ar fi încercat să se răzbune astfel pe fostul său angajator deoarece acesta i-ar fi datorat 50 de lei pentru munca prestată. „Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, a tânărului de 26 ani, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, în cursul zilei de 15 iulie fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

1 COMENTARIU

  1. asa merita nenorocitu de patron..pt ca asi bate joc de angajati..ai tine 2 luni fara nici un ban…si apoi ai da afara…asa merita toti patroni,care asi bate joc de oameni,,niste hahalere…hoti nenorociti…asta chiar meritat sa i-se dea foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here