Tânăr din Bîlteni, POLIȚIST, mort într-un cumplit accident de motocicletă!

12846

Sfârșit brutal miercuri noapte în Capitală pentru un motociclist de 26 de ani, de loc din Bîlteni, dar care locuia în capitală, el fiind polițist la o secție din București. Tânărul a izbit cu putere o mașină care i-a apărut în față într-o intersecție în care el avea prioritate, după cum spun polițiștii.

Două persoane aflate în autoturism au suferit răni, iar una dintre ele a fost transportată la spital. Accidentul a avut loc după miezul nopții într-o intersecție din Capitală. Primele date arată că șoferul, angajat al unei companii de ridesharing, a înaintat fară să îi acorde prioritate motociclistului, după cum îl obliga indicatorul de circulație. Iar tânărul de 26 de ani, Banță Dorin, aflat pe două roți, nu a mai reușit să evite autoturismul. 

În urma impactului, motociclistul în vârstă de 26 de ani a suferit răni extrem de grave.

Daniela Mănescu, medic la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca: “Motociclist, la ajungerea PA-ului în stop cardio respirator, fără puls, au început manevre până la ajungerea noastră, în momentul când l-am preluat am început cu manevre avansate, din păcate leziunile au fost incompatibile cu viață și s-a declarat decesul”. Două persoane aflate în mașină au fost rănite ușor. Una dintre ele a refuzat transportul la spital.

Vestea morții lui Dorin Banță a cutremurat cetățenii din Bîlteni care îl cunoașteau pe tânăr, deoarece familia locuia în spatele liceului din localitate. Mama polițistului accidentat mortal era din Bîlteni dar se mutase la Craiova, iar fiul, la București, unde muncea ca polițist. Mesajele de condoleanțe au curs pe paginile de socializare.

,,În dimineata asta vestea ca tu Nu mai esti printe noi ca cazut ca un fulger, inima imi este bucatele si atunci cand te sun imi doresc sa imi raspunzi sa imi spui “Sunt bine lizuca “, de astazi nimeni Nu o sa imi mai spuna asa si nimeni Nu o sa ma Mai faca sa zambesc cum o faceai tu. Drum bun prieten drag vei un inger asta stiu sigur si mai stiu ca vei veghea catre toti care te am iubit.Nu te voi uita niciodata vei fii mereu ingerul meu!”, este unul din mesajele care a șocat, pentru că nu se cunoștea în Bîlteni că Dorin a murit.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here