Tâlhărie la Samarinești: I-au furat actele firmei, telefoanele, dar și un laptop

886

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați, duminică, prin apelul 112 de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Samarinești. Acesta a anunțat că cinci bărbați, dintre care doi cunoscuți, ar fi intrat, fără drept, în locuința sa și, sub amenințarea cu un obiect ascuțit, i-ar fi sustras un laptop, 4 telefoane mobile și documentele de identitate, ulterior, aceștia plecând de la fața locului, cu un autoturism.

,,Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Broşteni, județul Mehedinţi, s-a deplasat, împreună cu un alt bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, în satul Samarineşti, la locuința apelantului, au intrat în curte și ulterior în locuinţă, unde au găsit-o pe concubina persoanei vătămate, în vârstă de 38 de ani şi au împins-o de pe scări, ocazie cu care au sustras un laptop, o tabletă, 4 telefoane mobile şi documentele unei societăți comerciale, pe care apelantul o administrează.

În apropierea locuinţei, reclamantul a încercat să îi oprească, moment în care bărbatul de 49 de ani, folosind un obiect ascuțit, a exercitat acte de violență împotriva sa,  provocându-i o rană superficială”, a anunțat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cei doi au fost, ieri, reținuți, urmând să fie prezentaţi, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here