Susţinere din Gorj pentru şeful Comisiei SRI

906

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, este susținut de pesediştii din Oltenia pentru o poziţie fruntaşă pe lista cu care PSD se va prezenta la alegerile europarlamentare. Liderii PSD din regiunea Oltenia, Paul Stănescu (Olt), Aladin Georgescu (Mehedinţi), Constantin Rădulescu (Vâlcea) şi Mihai Weber (Gorj), au înaintat Comitetului Executiv Naţional al PSD un document prin care cer ca numele lui Manda să se găsească printre primii cinci pe lista formaţiunii la alegerile pentru Parlamentul European.
„Nu am avut niciodată un reprezentant PSD din Dolj sau din Oltenia la nivel european. Eu cred că și vocea cetățenilor din Dolj și Oltenia trebuie auzită în Parlamentul European, cum cred că și cei din Dolj și din Oltenia au nevoie de un astfel de reprezentant care să sprijine şi să aducă mesajele de la Bruxelles în această zonă a țării”, a declarat, pentru EvZ, președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda.
Inclusiv președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că îl susţine în competiţie pe senatorul Claudiu Manda, pentru că este un om „fără frică”.
Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. PSD a anunţat că va finaliza lista pentru europarlamentare până pe 20 martie.
Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 28 martie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here