VIDEO: Surpriza uriaşă pe care poliţiştii din Gorj i-au făcut-o unui băiat de cinci ani

858

David, un băieţel de cinci ani din Curtișoara, s-a trezit cu Poliţia în faţa casei, astăzi, de ziua lui de naştere. Oamenii legii i-au făcut o surpriză copilului care este pasionat de acest domeniu de activitate. Dragostea pentru uniformă i-a fost insuflată de către unchiul lui, care este polițișt.

“David, un copil de 5 ani, care este crescut doar de mamă, are o mare pasiune pentru tot ce știe el, la vârsta lui, că înseamnă Poliția. Aproape zilnic, îmbracă un tricou de poliție primit în dar de la unchiul său, care este polițist, omul de la care a dezvoltat pasiunea pentru Poliție.
David iese la poarta locuinței sale, ia poziția de drepți și salută respectuos orice mașină de Poliție pe care o observă că trece prin zonă.
Azi este aniversarea lui și împlinește 5 ani. Noi, polițiștii, am hotărât să-i facem o surpriză și să îl vizităm, împreună cu colegii noștri din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj.
I-am oferit copilului câteva daruri: un tort, pixuri și insigne inscripționate, o vestă reflectorizantă pentru a o purta atunci când se plimbă cu bicicleta, reviste 《Poliția Română》 și jucării cu care el se poate juca, prefăcându-se că este polițist, până când va crește mare și, poate, chiar va alege această meserie”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here