Supervisorul Graure, uşuit de la Termocentrala Halânga

586

Fostul director al ex-Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, nu a făcut prea mulţi pureci la Romag Termo, locul în care revenise în prima jumătate a acestei luni. Deşi a avut la mână o delegaţie de la Departamentul pentru Energie, pentru a superviza şi coordona activităţile manageriale de la Termocentrala Halânga, Graure a pierdut facilităţile acordate, după ce administratorul special al unităţii a cerut ca directorul de la CET Galaţi să dispară din peisaj. Cererea lui Viorel Marian a fost aprobată iar Graure a revenit la Galaţi la unitatea aflată, din vară, în insolvenţă.

Octavian Graure nu mai face pe consilierul la Romag Termo, asta după ce responsabilii de aici s-au arătat iritaţi de comportamentul dictatorial al directorului de la Galaţi, venit să dea ordine la termocentrala Halânga, pe baza unei delegări de la Ministerul Energiei. Graure şi-a făcut bagajele şi după alegerile din 17 noiembrie a revenit la fostul loc de muncă, în timp ce foştii săi subalterni s-au bucurat că au scăpat de el. Asta însă după ce administratorul special de la Romag Termo a sunat la Ministerul Energiei şi a cerut explicaţii în legătură cu prezenţa lui Graure acolo. Nu se înţelegea rolul pe care cel ce fusese demis din funcţia de director al Romag Termo şi l-a arogat la Halânga.
Demersul lui Viorel Marian a făcut valuri la Departamentul Energie, dovadă că misiunea de coordonare a lui Graure a fost anulată.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here