Stromajer nu îşi recunoaşte copilul, cere test ADN

167

JAKAProcesul de paternitate a atacantului Jaka Stromajer, fost jucător la Pandurii Târgu-Jiu, până la finalul anului trecut, în prezent fotbalist la FC Oţelul Galaţi, nu s-a finalizat. Dimpotrivă, din noiembrie 2011 şi până în prezent, procesul pare că s-a complicat, la ultimul termen solicitându-se realizarea unui test ADN, pentru copilul reclamantei.

Stromajer nu s-a prezentat niciodată la instanţă, dar testul ADN va demonstra dacă într-adevăr este tatăl copilului gorjencei care l-a dat în judecată, după o relaţie îndelungată cu sportivul.

Cuplul Jaka Stromajer şi Anamaria Stoica era cunoscut printre fotbaliştii de la Pandurii, chiar dacă se ştia că fotbalistul sloven ar fi fost căsătorit în ţara sa. Astfel că la începutul procesului dintre cei doi, în noiembrie 2011, colegii lui Jaka au fost singurii care nu s-au mirat de întorsătura pe care a luat-o relaţia dintre cei doi. Fotbalistul, speriat de ameninţările fostei amante a renunţat însă la Pandurii, s-a reîntors în Slovenia, pentru a-şi salva căsnicia, renunţând să mai revină la echipă, deşi au fost câteva săptămâni în care nimeni nu îşi explica gestul jucătorului şi refuzul de a reveni la echipa din municipiu. Procesul de paternitate a edificat frica jucătorului care la scurt timp a semnat cu FC Oţelul Galaţi. Fugit la Galaţi, Jaka nu a scăpat însă de procesul de paternitate, avocata Anamariei solicitând prezenţa sa la proces, după chemările la bară transmise la Pandurii şi apoi la Oţelul. Procesul s-a realizat în lipsa reclamantei, de care se aude că ar fi în străinătate, în Italia. La termenul di 21 mai, se cere însă efectuarea testului ADN pentru copilul reclamantei, pe 18 iunie urmând să se stabilească dacă rezultatul este pozitiv sau negativ. Nu se ştie cine va achita contravaloarea testului ADN, dar se bănuieşte că Stromajer, care ar fi apelat la asta din dorinţa de a scăpa de recunoaşterea copilului. Anamaria Stoica a cerut instanţei ca fiul său să poarte numele de Stromajer.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here