Stratul de uzură, turnat în Defileu

271

Lucrările de modernizare DN 66 – Defileul Jiului se află într-un stadiu destul de avansat. Vineri, 16 septembrie, s-a lucrat la turnarea stratului de uzură. De altfel, aceasta a fost și ultima zi în care circulația rutieră a fost oprită în Defileu.

Potrivit estimărilor conducerii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), pe tronsonul Bumbeşti Jiu – Petroşani, km 93+500 – km 126+000, cu o lungime de 32,27 2km, stadiul fizic al lucrărilor este de 82%. La sfârșitul săptămânii trecute, s-a lucrat la turnarea stratului de uzură. De asemenea, vineri, 16 septembrie 2016, a fost ultima zi în care circulația rutieră a fost oprită. De sâmbătă, conducătorii auto pot circula la orice oră, în Defileu, menținându-se doar restricții semaforizate.
3De altfel, șeful CNADNR a cerut ca lucrările să se deruleze într-un ritm mai alert, astfel încât proiectul să fie finalizat până la sfârșitul anului.
Antreprenorul lucrării este Asocierea Copisa Constructora Pirenaica SA. – Chirulli Andrea Impresa Individuale – Coremi Inter SA, valoarea contractului de lucrări fiind de 149.705.919,89 de lei (fără TVA).
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here