Stoica şi-a dat demisia! Capotă, susţinut de PSD în fruntea Uzinei Mecanice Sadu

744

Directorul de la Uzina Mecanică(UM) Sadu, Gheorghe Stoica, numit în fruntea fabricii în primăvara anului trecut, şi-a dat demisia la finalul săptămânii trecute. Stoica a motivat, joi, că nu mai vrea să rămână la UM Sadu, pentru că unitatea nu are materie primă pentru realizarea armamentului, în ciuda comenzilor fabricii. În locul lui Stoica, revenit la ROMARM, va fi promovat, se vehiculează în localitate, Gigel Capotă, fostul şef al Corpului de Control al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară(ANCPI), totodată ex-director economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi fost comisar şef al Gărzii Financiare Gorj. Capotă a mai lucrat cu ani în urmă în cadrul fabricii de armament, lucru care va conta la noua numire, ce va fi realizată însă pe filieră PSD.

Capotă va fi instalat, în scurt timp, în funcţia de director general al Uzinei Mecanice Sadu, pentru promovarea lui insistând de altfel şi Grupul PSD din cadrul Consiliului Local Bumbeşti-Jiu. Cel puţin asta se cunoaşte în localitate, angajaţii ştiind deja de joi că Gigel Capotă are susţinerea necesară pentru promovarea în funcţie, acesta fiind cuscrul consilierului PSD Bumbeşti-Jiu, Fane Dogaru, patronul restaurantului de la castru. De altfel, fiica celei de-a treia soţii a lui Capotă este căsătorită de anul trecut cu fiul lui Fane, adică cu Andrei Dogaru, administratorul liceului din localitate. Să nu uităm că, Gigel Capotă are destule alte legături în Bumbeşti-Jiu, expertiza, dar şi susţinerea necesară pentru promovarea într-o astfel de funcţie. Mai mult, Capotă nu are loc de muncă deja de două luni de zile, de altfel din luna mai de când directorul ANCPI a fost destituit din funcţie. Noul director al Agenţiei Naţionale de Cadastru din capitală s-a lipsit de serviciile lui Capotă în momentul numirii sale, acesta promovând o altă persoană în fruntea Corpului de Control al ANCPI.
umsadu1Pentru că Gigel Capotă a mai lucrat cu ani în urmă în cadrul fabricii de armament, liderii PSD Gorj care l-au mai ajutat pe fostul comisar-şef de-a lungul ultimilor ani şi-ar fi dat acordul pentru o nouă promovare a acestuia.
Uzina Mecanică Sadu are nevoie de un director, fabrica având nenumărate lipsuri pe care Gheorghe Stoica, directorul venit din Bucureşti nu le-a putut rezolva.
Anamaria Stoica

7 COMENTARII

  1. si uite asa pe relatia Calinoiu , Dogaru reuseste sa puna si director la U.Mec. Sadu . Plecarea lui Stoica e pe sistem de inteligenta prin demisie, nu ca de la carciuma de la Castru l-ar fi determinat cineva sa plece . Bumbesti jiu , locul unde admnistratia este capusata de rude , interese, cu …rva…sareala . primarul Ce o sa se faca bumbestenii ca se pare ca fane carciumarul de pe vestigile romane – noul cotropitor cu ale sale buldoexcavatoare , rabe , brice si carice , se pregateste incet si sigur sa/i dea la temelie actualului primar , motivul ar fi ca ar cam vrea sa-i darame cortul de nunti . Propun ca eroul de la castru sa fie facut cetatean de onoare al orasului , pentru merite deosebite pentru ca toate i-au cam iesit , si sa nu uitam ca s/a schimbat fata orasului datorita buldoexcavatoarelor si datorita noilor constructii ( ce a de pe …… , cea din…….. , cea de langa ….. , ale acestuia ridicate in Bumbesti jiu , intr-un timp foarte scurt

  2. CAPOTA A FACUT FACULTATEA LA FF IN 9ANI. Are experienta, dar la dat spaga si mita. Sa va povesteasca cum cara benzina cu butoiul la profesorii universitari sa treaca examenele…….
    Asa a capatat expertiza! Acum la fel, da spaga si e pus ca paduchele in diferite functii de conducere, desi profesional e varza. Ce idee are el de parte tehnica, cand el e economist facut la apelul de noapte?
    Pirvulescu Telu si cu Nedelut il cara dupa ei! macar sa aibe bun simt si in zona in care e cunoscut sa-si vada de treaba!!!!!!!!!!!!

  3. Dupa ip observ un singur lucru… toate cele 3 comentarii au fost date de aceeasi persoana.. probabil un frustrat penaionar sau somer (bun de dat mancare la gaini si atat) . Daca mai intra sa mai citeasca odata stirea mai lasa un comentariu cu nume diferit ca de..ce sa faca omul acasa..eventual sa I dea in cap. Nu am taine cu acest capota nu am nici o treaba cu politica dar mor pe frustrati . Pe labari si pe ofticati

    • Nu-i pensionar si nici somer, din pacate pentru tot Bumbestiul! Comenturile sunt scrise de colega Victorita Stolojanu Munteanu, nevasta lui Aurel de la spital. Asta tot se viseaza directoare, peste tot, toate si, mai ales, toti!! Va dati seama ce multa treaba are la servici!

  4. capota ,ce mai director !? eu încă sper,ptr.binele uzinei dar si ,mai ales al orașului nostru,sa nu se confirme acest zvon,absurd !capota e f.bun la …numarat de chiloți.cei care lucrau în uzina pe vremea cînd el capata expetiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here