Stație de sterilizare nouă, la Spitalul Județean

282

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu are o nouă stație de sterilizare. Aceasta se află în incinta clădirii de pe strada Tudor Vladimirescu, însă deservește întreg spitalul, după cum confirmă managerul Tiberiu Tătaru. Investiția a fost realizată cu fonduri de la Ministerul Sănătății și cofinanțare de la Consiliul Județean Gorj.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost pusă în funcțiune noua stație de sterilizare a Spitalului Județean de statie sterilizare1Urgență Târgu-Jiu. “Această stație de sterilizare se află la sediul spitalului din strada Tudor Vladimirescu, dar deservește întreaga unitate. Vineri, a fost iscirizată și a devenit funcțională”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Punerea în funcțiune a noii stații de sterilizare a SJU Târgu-Jiu s-a făcut în prezența conducerii unității și a câtorva angajați. De asemenea, la inaugurarea stației de sterilizare a fost prezent și Ion Călinoiu, implicarea sa în realizarea acestei investiții fiind extrem de importantă. De asemenea, Călinoiu dă asigurări că modernizarea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va continua.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here