Start înscrieri la Maratonul Olteniei

540

Iubitorii de sport și mișcare în aer liber, foști și noi cetățeni ai Ținutului Maratonului sunt invitați să se întoarcă în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea de unde vor lua startul în probele lor preferate pe 28 și 29 august 2021 sau să se înscrie la cursele online. 

Având în vedere măsurile de siguranță, locurile pentru cursele fizice – la Râmnicu Vâlcea sunt limitate la 400 de participanți pentru ambele zile. Pentru al doilea an consecutiv, Maratonul Olteniei include o cursă pentru persoanele cu dizabilități.

În 2021, Ținutul Maratonului se transformă în Ținutul Învingătorilor, un format mixt de concurs, cu multă #energiepentrubine dăruită comunității locale și măsuri speciale de siguranță. Ca de fiecare dată, înscrierile sunt deschise pe www.maratonulolteniei.ro, iar contravaloarea taxelor de participare va fi dublată și donată comunității locale, în funcție de cauza socială aleasă de fiecare participant.

“După un an care ne-a testat limitele, Maratonul Olteniei își redeschide porțile la Râmnicu Vâlcea, în perioada 28 – 29 august 2021, pentru toți iubitorii de sport și mișcare în aer liber. Participanții la Maratonul Olteniei sunt invitați să devină cetățeni ai Ținutului Învingătorilor, o competiție ca un manifest către o nouă normalitate, în care stilul de viață sănătos este un element definitoriu”, se arată într-un comunicat de presă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here