Stâlp de curent, rupt de vânt la granița comunei Câlnic cu Telești! Zece case, puse în pericol de un incendiu violent, comuna, opt ore fără energie electrică

1247

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă la orele amiezii, în zona de graniță dintre Câlnic și Telești, totul de la un stâlp de curent, culcat la pământ de vântul puternic înregistrat în zonă. Incidentul s-a petrecut lângă magistrala de gaze, care traversează cele două comune, chiar dacă la Câlnic cetățenii nu sunt racordați la aceasta. În cădere, din cauza unui scurt circuit, produs la acest stâlp, câmpul din zonă a luat foc, flăcările întinzându-se cu repeziciune din cauza vântului.

Stâlpul de curent a rămas și duminică în același loc de unde a izbucnit incendiul violent, care s-a propagat până în vecinătatea caselor de la marginea comunei Câlnic.
Localnicii, și de această dată, au intervenit și au ajutat pompierii la stingerea focului, care punea în pericol cel puțin zece gospodării.
Primarul localității, Ion Vulpe, și-a făcut apariția, într-un târziu în zonă, asta, din întâmplare, el fiind navetist de la Târgu-Jiu, el fiind în localitate urmare a unei înmormântări.
Odată cu incendiul, în Câlnic s-a luat curentul, satele comunei având energie electrică abia opt ore mai târziu.
Este a doua oară în decurs de câteva zile când în comuna Câlnic are loc un incendiu violent, stins cu ajutorul localnicilor.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here