Şpriţul şi volanul

445
tupeu de politistiTrei şoferi au fost descoperiţi, în ultimele 24 de ore, la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, acestora li se adaugă alţi doi conducători auto care au pus în circulaţie un autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi cu numere false.

Astfel, Constantin C., de 38 ani, din comuna Dăneşti, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai, din municipiul Târgu–Jiu. Bărbatul, deşi se afla la volan, prezenta o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În prezent acesta este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu o alcoolemie peste limita legală.
Tot în trafic a fost depistat şi Daniel T., de 32 ani din comuna Mătăsari. Acesta conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numere false, prin muncipiul Târgu – Jiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Daniel Tică, „Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie a unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi cu numere false”.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here