Spitalul Turceni şi-a angajat pediatru

382

După eforturi îndelungate şi demersuri susţinute, conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni a reuşit să angajeze un pediatru de care unitatea avea mare nevoie. Concursul s-a desfăşurat în data de 8 ianuarie, postul fiind ocupat de o tânără care este pregătită să se dedice micilor săi pacienţi. La ora actuală, Spitalul Turceni caută un medic pentru CPU şi speră să găsească persoana potrivită pentru ca acest compartiment să devină funcţional cât mai curând.

Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari. De-a lungul timpului, unitatea a beneficiat de investiţii importante, fapt ce a făcut ca la ora actuală condiţiile hoteliere să se ridice la nivelul standardelor actuale din domeniu. Pentru a satisface toate nevoile pacienţilor săi, conducerea spitalului a încercat să atragă specialişti bine pregătiţi. În acest sens, recent a fost angajat un medic pediatru. „Am reuşit să finalizăm concursul pentru postul de pediatru şi ne bucurăm că am reuşit să găsim persoana potrivită”, a confirmat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Se caută medic pentru Urgenţe
La ora actuală, conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni caută un medic pentru Compartimentul Primiri – Urgenţe. Managerul Dragoş Haţegan spune că unitatea va suporta cheltuielile pentru obţinerea competenţei în Urgenţe, dacă pentru post optează un medic de familie. Pentru a putea fi funcţional acest CPU este necesar să se angajeze cel puţin un medic. „Avem nevoie de un urgentist. Legea ne permite să angajăm şi un medic de familie cu competenţă în Urgenţă. Noi suntem dispuşi să suportăm costurile cursurilor pentru obţinerea competenţei, cursuri care durează 6 luni”, a declarat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here