Spitalul Novaci așteaptă să intre banii necesari pentru mansardarea clădirii! Secția de Recuperare Medicală, un laborator și mai multe saloane, în noul spațiu

648

Managerul Spitalului Orășenesc Novaci, Grigore Emil, așteaptă fondurile necesare pentru începerea, anul acesta, a lucrărilor de mansardare a unității medicale. Proiectul este finanțat în proporție de 90% de Ministerul Sănătății, restul fiind suportat de Primăria Novaci. În mansarda ce va fi începută în perioada următoare se va muta Secția de Recuperare Medicală, un laborator ce va ocupa 50 mp și sala de chinetoterapie. Evident aici vor fi realizate și noi saloane și rezerve.

Proiectul privind mansardarea spitalului din Novaci a fost aprobat, dar se așteaptă aprobarea bugetului pentru ca banii de la Ministerul Sănătății să fie trimiși spre investiția din Gorj, explică managerul Grigore Emil. Acesta a dat asigurări că lucrarea va începe anul acesta, investiția ridicându-se la 23 de miliarde de lei vechi. Acesta a explicat că liftul ajunge deja în mansardă așa că ce este mai greu a fost deja rezolvat, ca și aprobarea și finanțarea proiectului. Spitalul Novaci, sub managementul lui Grigore Emil, a făcut importanți pași pentru redresare și modernizare. Spațiile în unitatea medicală sunt curate, cu mobilier nou iar aparatura medicală există în spitalul din orașul Novaci. Nici personalul nu este o problemă, medici noi completând periodic echipa medicală.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here