Spitalul Novaci angajează trei medici

466

Spitalul Orășenesc Novaci angajează trei medici specialiști. Este vorba despre un medic specialist, specialitatea reabilitare medicală – la Compartimentul RMFB, un medic specialist neurolog – la cabinetul de Neurologie din Ambulatoriu și un medic specialist pneumolog la cabientul de Pneumologie din Ambulatoriul Integrat spialului.

Conducerea Spitalului Orășenesc Novaci continuă demersul pentru suplimentarea numărului cadrelor medicale. Recent a fost publicat anunțul privind concursul organizat în vederea ocupării a trei posturi vacante de medic. Este vorba despre: un medic specialist, specialitatea reabilitare medicală – la Compartimentul RMFB, un medic specialist neurolog – la cabinetul de Neurologie din Ambulatoriu și un medic specialist pneumolog la cabientul de Pneumologie din Ambulatoriul Integrat spitalului.
Termenul de înscriere este de 15 zile calendaristice de la data publicării anunțului. Concursul se organizează la sediul unității în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea anunțului. Taxa de concurs este 150 de lei și se va achita la sediul spitalului. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0253466482 int 112 sau la Serviciul RUNOS și juridic din cadrul Spitalului Orășenesc Novaci, din strada Gruiului nr. 1.
Trebuie precizat faptul că tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist și se regăsește, împreună cu bibliografia, la Serviciul RUNOS al Spitalului Orășenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here