Spitalul Novaci a scos la concurs şapte posturi de medici şi unul de biolog

374

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci se preocupă în continuare de asigurarea unor condiţii optime pentru pacienţi. Astfel, după ce s-a reuşit obţinerea de fonduri pentru dotarea spitalului, acum s-au scos la concurs nu mai puţin de şapte posturi de medic şi unul de biolog.

Echipa managerială a Spitalului Orăşenesc Novaci a reuşit să obţină 24 de miliarde de lei vechi de la Ministerul Sănătăţii, bani cu care unitatea medicală va putea să se doteze cu aparatură medicală de ultimă generaţie.
Managerul Emil Grigore spune că în perioada imediat următoare se va achiziţiona aparatura pentru Ortopedie, urmând cea pentru ORL, Cardiologie şi Chirurgie.
Pe lângă dotări, unitatea sanitară novăceană are nevoie şi de cadre medicale, astfel că au fost scoase la concurs şapte posturi de medici şi unul de biolog. „Am scos la concurs şapte posturi de medic şi unul de biolog, anunţul fiind deja publicat în revista Viaţa Medicală, înscrierile făcându-se în 15 zile lucrătoare de la data apariţiei anunţului. Posturile vacante sunt: un biolog la Laboratorul de Analize Medicale, un medic specialist ORL, un medic specialist Chrirurgie, un ortoped, un ginecolog, un medic la ATI, unul pentru Compartimentul Primiri – Urgenţe şi un medic radiolog”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Spitalul Orăşenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 de locuitori din oraşul Novaci, staţiunea Rânca şi şapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here