Spitalul Județean își lărgește paleta de servicii

310

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu este pregătit pentru acreditare, după cum confirmă managerul Tiberiu Tătaru. Acesta spune că unitatea își lărgește și paleta de servicii oferite pacienților, chiar luna viitoare înființându-se cabinetul de genetică și genomică umană.

La SJU Târgu-Jiu au fost implementate procedurile necesare pentru acreditare. Reprezentanții unității au convingerea că spitalul va fi acreditat cu un punctaj bun. „Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în acest moment este foarte bine pregătit pentru acreditare, pentru că am folosit din plin experiența acumulată de mine la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, spital care a fost acreditat cu un procentaj foarte mare, drept pentru care pot afirma cu tărie că în acest moment am reușit să implementăm foarte mare parte din procedurile necesare acreditării. Pe de altă parte, am reușit, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Județean, să modificăm foarte mult în bine infrastructura spitalului, să dotăm cu aparatură ultramodernă secțiile și cabinetele, astfel încât în acest moment putem să ne mândrim cu un spital județean de urgență la care orice pacient poate fi diagnosticat și tratat în cele mai bune condiții, ca în orice altă clinică universitară din țară”, a explicat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Noi servicii medicale
Serviciile din Ambulatoriu integrat Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se diversifică, în acest an, astfel încât pacienții vor putea beneficia de investigații complexe. „Ne-am propus și lărgirea paletei de servicii oferite, prin: înființarea unui nou cabinet de pneumologie, înființarea în luna iunie a unui cabinet de genetică și genomică umană, iar în decembrie va fi înființat serviciul de îngrijiri paleative și îngrijiri la domiciliu, servicii care sunt noi, foarte căutate și, din acest motiv, și contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate este mai bun, astfel că nu vor fi probleme cu achitarea datoriilor, a salariilor sau a altor facturi”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.
Dispensarul TBC funcționează deja în noua locație, în sediul fostei farmacii de la Pasarelă, care era neutilizată.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here