Spitalul de Pneumoftiziologie, în plin proces de modernizare

804

În cursul lunii septembrie a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reparații curente la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Potrivit managerului Ion Ciochină, contractul de lucrări este în valoare de 2.399.160 de lei, din care valoarea lucrărilor diverse și neprevăzute este de 114.245,71 de lei, iar durata de execuție a proiectului este de șase luni.

În cursul anului 2015 s-a elaborat proiectul tehnic și detaliile de execuție pentru realizarea lucrărilor de reparații curente interioare. Pentru realizarea lucrărilor de reparații curente, în cursul anului 2016 a fost încheiat un contract de lucrări în valoare de 2.399.160 de lei, din care valoarea lucrărilor diverse și neprevăzute este de 114.245,71 de lei, cu durată de execuție de șase luni, ordinul de începere a lucrărilor fiind emis în cursul lunii septembrie 2016. „Lucrările de reparații constau în realizarea de tencuieli, finisaje, zugrăveli lavabile, montarea de covor PVC la pardoseli și tapet PVC la pereți, montare platformă hidraulică acces spital pentru persoane cu dizabilități”, confirmă Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”.
În plus, Spitalul de Pneumoftiziologie va avea și un lift. „Montare lift interior este un alt obiectiv de investiții, a cărui valoare este de 284,698 mii de lei, iar durata de execuție a lucrării de două luni. Cele două obiective vor fi realizate cu finanțare din bugetul local, respectiv bugetul Consiliului Județean Gorj”, subliniază Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Conducerea unității dă asigurări că pacienții nu vor avea de suferit pe perioada derulării lucrărilor, fiind luate măsurile necesare pentru ca disconfortul acestora să fie redus la maxim.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here