Spectacol de lumini şi sunet, la deschiderea Zilelor Municipiului Târgu-Jiu

388

Cu mic, cu mare, târgujienii au fost prezenţi, marţi seara, pe Insuliţă, pentru a admira spectacolul de lumini pregătit de autorităţi pentru a marca deschiderea oficială a ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu. Spectacolul a fost inedit, surprinzându-i în mod plăcut pe spectatori.

Sute de persoane au aşteptat începerea spectacolului de lumini şi sunet organizat de autorităţi pe Insuliţa de pe Jiu pentru marcarea debutului Zilelor Municipiului Târgu-Jiu. Aşteptarea a meritat, focul de artificii şi proiecţiile pe perdeaua de apă fiind pe placul spectatorilor.
artificii tg jiu (1)Pentru cele câteva minute de spectacol s-a lucrat intens, după cum a confirmat Adrian Tudor: “Am asigurat un debit de apă unei instalaţii speciale. După o muncă de câteva zile, iată că au fost câteva minute extraordinare de care toată lumea s-a bucurat”.
artificii tg jiu (2)Spectacolul a fost, într-adevăr inedit şi chiar unic, după cum au confirmat reprezentanţii municipalităţii. „Din ce ştiu eu, în România, genul ăsta de proiecţie nu se face, pentru că echipamentele sunt foarte scumpe”.
artificii tg jiu (4)În mod normal, un astfel de show ar fi costat peste 50.000 euro, dar pentru că autorităţile nu au dispus de suma respectivă au improvizat, rezultatul final fiind, însă, spectaculos.
 M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here