Specializată în meseria de amantă – Subalterna lui Hoară, promovată de şef în PDL Gorj

1862

deschidere nouŞeful Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale(ARDDZI), Marcel Hoară, şi-a promovat, până acum, subalterna, adică pe Iulia Geanina Furfurica, care ocupă funcţia de consilier în cadrul ARDDZI, în politică, şi asta tocmai la Gorj.

Acest lucru ascuns cu grijă de Hoară şi de clica formată în jurul fostului preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, nu a mai devenit un secret după ce, Iulia Furfurica face o cerere luni pe care o trimite prin fax PDL Gorj, cerând să îi fie reziliată adeziunea făcută în 2009 în această organizaţie, în care nimeni nu ştia mare lucru despre ea. Furfurica a fost însă până nu demult secretarul organizaţiei de tineret a PDL Gorj, ea fiind înscrisă în partid, deşi avea domiciliu la Tunari în judeţul Ilfov, de fidelul politician Marcel Hoară. Pe linie politică, Furfurica, devenită cunoscută printr-un scandal monden de proporţii, era de fapt subalterna lui Dan Gavrilescu, fostul şef de la tineret, alături de care s-a “autoreziliat” din PDL, în urmă cu două zile.

Iulia Geanina Furfurica, blondă, 25 de ani, fostă ospătăriţă, angajată cu studii medii la ARDDZI, adică la agenţia condusă de Marcel Hoară, în 2010 consilier în agenţie, amanta fostului soţ a ex-ministrului Muncii, Simona Marinescu, membră a tipaPDL Gorj din 2009 şi secretarul organizaţiei de tineret a PDL Gorj în vremurile de glorie ale penalului Dan Gavrilescu, cam aşa ar putea să sune CV-ul subalternei lui Hoară, aterizată în mod miraculos pe plaiurile gorjeneşti. Asta am aflat noi, deoarece la PDL Gorj nimeni nu ştie mai nimic despre Iulia Furfurica. “Am primit cererea Iuliei Furfurica, de care ştiam doar că este secretara lui Marcel Hoară, luni pe faxul PDL Gorj. A venit concomitent cu cererea de reziliere a adeziunii făcute de Dan Gavrilescu. Nu ştim nimic în plus despre ea decât că are domiciliul în Tunari, judeţul Ilfov”, declară membru CODA al PDL Gorj, Nicolae Daviţoiu.

Ospătăriţa Furfurica a spart familia Marinescu

Iulia Furfurica, de care s-a auzit că prin 2009, acelaşi şef generos Marcel Hoară ar fi promovat-o în funcţia de director al Direcţiei Dialog Social din cadrul ARDDZI, în ciuda studiilor “foarte” medii ale blondei, a reuşit însă câteva performanţe “profesionale”. Tânăra, despre care presa mondenă bucureşteană a scris zile în şir aşezând-o pe prima pagină a tabloidelor, a avut o relaţie extraconjugală cu doctorul Marius Marinescu, soţul prin 2009 al ex-ministrului Muncii, Simona Marinescu. “Aceasta(n.r. Furfurica) şi doctorul Marinescu s-au cunoscut pe vremea când soţul fostului demnitar lucra la Spitalul Militar. Treptat-treptat, cei doi s-au apropiat, ajungând să aibă o relaţie amoroasa, despre care (..)Simona Marinescu a aflat de curând. Interesant este însă că această Gianina Furfurica pare să facă orice este posibil pentru ca «Doamna de fier» să se despartă de soţul ei. Astfel, fostul ministru al Muncii a primit atât pe telefonul mobil, cât si pe e-mail, mai multe mesaje de ameninţare din partea amantei soţului ei, lucru care a determinat-o pe Simona Marinescu să depună şi o plângere la poliţie. Pe de altă parte, Geanina Furfurica, care în trecut a fost ospătăriţă la cazinoul Vernescu, are la rândul ei o relaţie. Ea este iubita celebrului Claudio Zambon, un personaj implicat în scandalul privind palmaresul echipei Poli Timişoara”, titra un tabloid cunoscut, la finalul lunii august 2009.

Buzoianca Furfurica, născută în localitate Boldu, în Râmnicu-Sărat, a promovat însă, deşi a trăit o lungă perioadă de timp din salariul de ospătăriţă, a avut o funcţie politică la PDL Gorj, chiar dacă prin 2009 se vehicula că procurorii DNA ar fi interceptat mai multe convorbiri telefonice în care aceasta le promitea unor prieteni de-ai lui George Marinescu că vor câştiga licitaţii în schimbul unor comisioane.

Dar credeţi că a verificat cineva de la PDL Gorj, în 2009, dacă Furfurica avusese probleme cu legea, dacă era un model de moralitate pentru tinerii democrat-liberali gorjeni? Cu siguranţă că nu a făcut-o nimeni.

Combinată în afaceri cu Elena Udrea

Şi pentru a demonstra că nu a pierdut vremea pe la Agenţia unde lucrează, asta după ce i-a despărţit pe soţii Marinescu, Furfurica mai este implicată într-un scandal. De această dată, personaj important aici apare şi actualul ministru al Turismului, Elena Udrea. Asta după ce ministrul Turismului vinde, tot în 2009, o vilă contractată prin ANL în cartierul secret de pe malul lacului Griviţa, fără ca aceasta să fi fost finalizată, cetăţeanului italian Claudio Zambon, pentru 50.000 de euro. Udrea a fost acuzată, la acea vreme, că a încălcat contractul cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe deoarece imobilele construite prin programele ANL nu pot fi înstrăinate înainte de finalizarea acestora şi cu atât mai puţin unui cetăţean străin. Cu toate acestea Zambon pune mâna pe vilă, deşi nu a reuşit să încheie lucrările de construcţie nici în ziua de azi, dar scoate vila la vânzare cu 400.000 de euro. Firma lui Zambon era administrată de aceiaşi Iulia Geanina Furfurica.

În 2009, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti începuse urmărirea penală împotriva afaceristului, implicată fiind şi Furfurica, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înşelăciune.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here