Soția procurorului Bertha, operată de cancer la sân, a donat pentru aparatul de depistare a Coronavirusul!

17399
  • Clinica Hevadent a oferit 1000 de perechi de mănuși pentru SJU!

Marcela Bertha, asistent medical al spitalului județean din Târgu-Jiu, aflată momentan în convalescență la domiciliu după ce a suferit o masectomie bilaterală, a dat o mână de ajutor celor care s-au implicat în acțiunea de achiziționare, din donații, a unui aparat pentru depistarea Coronavirusului. Atât Marcela cât și soțul ei, procurorul Bertha de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, ajută cadrele medicale care sunt în prima linie în lupta cu virusul mortal.

Familia Bertha nu este însă singura din municipiu care și-a partajat bugetul pentru a ajuta medicii și personalul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, și patronii Clinicii Hevadent din Târgu-Jiu, soții Anca și Bogdan Murgea, s-au implicat, achiziționând și donând 1000 de perechi de mănuși pentru doctorii, asistenții și infirmierii de la SJU.

,,Eu m-am gândit foarte bine și voi dona 2% și 3.5% al meu și al soțului meu pentru sănătate (daca le putem procura de la furnizori materiale și dezinfectanți și să le dăm pe secții la spital, în policlinică și la laborator iar eu renunț și la suma (cadoul) pe care mi-l da sindicatul tot (pentru tot anul) pentru materiale sanitare pentru spital deoarece vreau ca medicii și colegele mele și întreg personalul spitalului să fie bine sănătos dar și pacienții. Îmi iau acest angajament și mă voi ține de cuvânt. Murgea Bogdan și Murgea Anca(de la Clinica Hevadent) vă mulțumesc din toată inima mea pentru bunătatea voastră și pentru solidaritate. M-ați făcut să plâng de fericire pentru mâna dată de ajutor care contează foarte mult pentru mine și pentru personalul spitalului. Puțin câte puțin, mână de la mână vom reuși”, a scris Marcela Bertha pe pagina sa de Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here