Soția primarului Jianu, confirmată cu COVID! Măsuri suplimentare CEO la Cariera Lupoaia

2051

Elena Jianu, soția primarului de Motru, Gigel Jianu, a fost confirmată și ea cu coronavirus, după ce fiica a primit aceiași veste duminică seara. Edilul municipiului Motru a intrat în izolare. Aceasta lucrează la Cariera Lupoaia la Biroul Energetic. De altfel, și inginerul șef Energetic, Eduard Sîrbu, a fost confirmat cu coronavirus.

Ion Rușeț, consilierul managerului CEO, a anunțat astăzi că s-au luat măsuri la Lupoaia, compania impunând dezinfecție, închiderea a doua birouri și izolarea câtorva salariați TESA care au intrat în contact cu cei doi confirmați.

În ce privește cazul salariatului din Horăști, înmormântat cu greu drept suspect Covid, conducerea companiei a luat și aici măsuri deoarece soția angajatului de la Lupoaia, infirmieră la Spitalul Motru, fusese confirmată deja cu coronavirus. Copil Aurelian Richard a refuzat să i se facă testul COVID, spun reprezentanții companiei, deși se prezentase la spital cu probleme respiratorii. Oficialii CEO au decis  însă izolarea colegilor respectivului, decedatul lucrând la pază.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here