Sondajele îi dau şansă sigură senatorului! – Militaru îi lasă drumul liber lui Ruşeţ

288

IMG_4140În organizaţia PD-L Gorj pregătirile pentru alegeri au intrat în linie dreaptă, iar succesul pare să fie din ce în ce mai previzibil pentru senatorul Ion Ruşeţ. O arată şi un sondaj intern, realizat la comanda PD-L Bucureşti. Astfel, cu toată susţinerea mediatică de care se bucură Manţog, în partid l-au părăsit susţinătorii. Şi pe el, şi pe Militaru.

Pentru deputatul Severus Militaru a fost mai uşor să câştige organizaţia PD-L Motru, mai ales că a concurat singur pentru şefia partidului din Motru. În cursul zilei de astăzi, Militaru va face şi anunţul oficial: va renunţa la lupta pentru şefia organizaţiei judeţene şi va face echipă cu senatorul Ion Ruşeţ. IMG_4223Oarecum, în şedinţa CODA desfăşurată în acest sfârşit de săptămână, deputatul şi-a demascat intenţia de a renunţa la candidatură. El le-a comunicat colegilor că este bine ca în partid să existe unitate şi că va face şi el în aşa fel încât să tragă la aceeaşi căruţă.

Sondaj!

Severus Militaru a fost poate influenţat şi de rezultatul sondajului făcut în majoritatea organizaţiilor PD-L Gorj, solicitat de organizaţia centrală a partidului. În urma acestuia, senatorul Ion Ruşeţ se bucură de peste 50% dintre simpatizanţi, în timp ce oamenii lui Manţog nu reuşesc să ajungă la pragul de 50%. Fiecare membru de partid a fost întrebat şi dacă ar agrea ideea venirii unui candidat din afara organizaţiei, aici, deşi nu i s-a dat numele, se făcea referire la Gheorghe Udrişte. Până când şi Ion Bârcă, primarul din Turburea, care deţine afişe cu Manţog în casă, nu a fost de acord cu o astfel de variantă. Dar Udrişte a fost forţat să facă pasul înapoi exact când el dorea să-l facă în faţă.

Udrişte, bate palma cu Ruşeţ?!

„M-a contactat domnul Udrişte şi dorea să avem o întâlnire, însă am fost extrem de ocupat şi nu am avut timp să ne întâlnim. Din punctul meu de vedere poate candida la orice funcţie pe care şi-o doreşte”, a declarat senatorul Ion Ruşeţ.

Ca să nu se facă de râs, deputatul Severus Militaru vrea să se mulţumească doar cu Motru şi, aşa cum s-a exprimat deja, să-l ajute pe Ion Ruşeţ să câştige preşedinţia.

În ce îl priveşte pe Manţog, Ion Ruşeţ are de gând să îi ceară autosuspendarea din partid la şedinţa CODA din 20 martie.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here