Soluții pentru transportul angajaților de la Rostramo și Artego

646

“Am verificat, în această dimineață, modul în care funcționează transportul în comun din Târgu Jiu. În această perioadă cetățenii ar trebui să evite zonele aglomerate și mai ales aglomerațiile din mijloacele de transport. Dar oamenii trebuie sa ajungă la locurile de muncă, așa că am gândit o serie de măsuri care să îi protejeze pe cetățeni.
Am discutat cu directorul Transloc, Mihai Paraschiv, pentru a modifica programul de lucru și numărul de mijloace de transport în comun folosite de angajații diverselor firme din municipiul Târgu Jiu pentru a se deplasa la locul de muncă, precum cele de pe platformele ROSTRAMO sau ARTEGO. Recomand acestor firme să ia legătura cu Societatea Transloc pentru a se optimiza acest program, în așa fel încât, atunci când avem un flux mare de persoane care pleacă la serviciu sau acasă, să avem un număr cât mai mare de autobuze și troleibuze care să le preia. Se va evita, în acest fel, aglomerarea mijloacelor de transport și se va reduce semnificativ riscul de transmitere a virusului COVID-19.
Societatea Transloc va continua să dezinfecteze mijloacele de transport în comun, în așa fel încât cetățenii să poată circula în siguranță”, a anunțat edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here