Şofer prins cu permis de conducere fals

394

Un gorjean din comuna Turburea este cercetat penal după ce a încercat să păcălească poliţiştii care îl trăseseră pe dreapta arătându-le un permis de conducere fals.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost oprit în trafic în cursul zilei de 16 iulie, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 661, localitate Aninoasa.
Când oamenii legii i-au cerut actele, bărbatul le-a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile italiene. Ulterior, poliţiştii au descoperit însă că acesta era fals. “În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul nu ar fi posesor de permis de conducere emis de autorităţile italiene, iar permisul prezentat nu figurează în bazele de date. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here