Snack-bar amendat cu 10.000 lei

1148

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranță Alimentară Gorj au efectuat peste 150 de controale în ultima săptămână, fiind verificate magazine și unități de alimentație publică din Baia de Fier, Bălești, Bâlteni, Bengești-Ciocadia, Bumbești-Jiu, Crasna, Drăguțești, Godinești, Lelești, Motru, Novaci, Polovragi, Prigoria, Rovinari, Roșia de Amaradia, Runcu, Scoarța, Târgu-Jiu și Turcinești, în domeniile alimentar și al sănătății şi bunăstării animalelor.
În timpul controalelor efectuate au fost aplicate doar două amenzi de peste 11.000 lei, fiind depistate nereguli la Baia de Fier și Târgu-Jiu.
„O amendă de 10.000 de lei a fost dată la un snack-bar, pentru comercializarea de produse alimentare în afara spațiului înregistrat sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor. O altă o amendă, de 1.200 lei, a fost aplicată conducătorului unei autoutilitare, pentru transportul unor bovine neînsoțite de documentele de mișcare, conform prevederilor legislației sanitare-veterinare în vigoare”, a transmis DSVSA Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here