Situaţia financiară de la Pandurii, prezentată după acuzaţiile lui Condescu

295

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu doreşte să facă precizări cu privire la ultimele informaţii apărute în spaţiul public prin intermediul mass-media, cu privire la situaţia actuală a clubului.
„Eu știu că este an electoral și, de cele mai multe ori, lupta depășește spațiul politic și invadează fotbalul, dar cred că am demonstrat din vară, când am fost instalat președinte al clubului cu unanimitate de către Adunarea Acționarilor, că mă preocupă doar fotbalul și administrarea clubului.
Preluat în condiții grele din punct de vedere financiar din cauza datoriilor istorice, clubul a fost salvat în extremis de la retrogradare, datorită muncii de excepție a lui Edi Iordănescu, a jucătorilor şi a întregului staff tehnic și administrativ. Acela a fost punctul de plecare și, în numai şase luni, suntem pe loc de play-off, avem patru jucători la echipa națională, avem în portofoliu jucători precum Săpunaru, Hora, Nistor, Ropotan și, mai nou, Antal, aduși gratis de către mine și Edi și cu șanse egale să ne batem la cel mai mare obiectiv, titlul și calificarea în Cupele Europene. Toate acestea au fost posibile cu un buget de aproximativ 4.5 milioane de euro și nu de 11 milioane de euro.
Precizez de asemenea că publicul a fost indus în eroare în presa locală referitor la vitaminizarea echipei. Ea provine direct de la producătorul din Germania, același care lucrează și cu Steaua, cu ajutorul preparatorului Thomas Neubert.
Așa cum prevede legea, în maxim 120 zile de la încheierea exercițiului financiar al anului 2015, vom prezenta situația financiară exactă a clubului și, de asemenea, detalii despre ,,averea” moștenită.
În numele echipei Pandurii şi a staff-ului tehnic şi administrativ, rog USMO să fie alături de noi în încercarea de a face performanță pentru că, altfel, riscăm să pierdem ce am avut mai de preț din vară, liniștea de a lucra profesionist.
În final, vreau să subliniez că sunt bucuros de campania de transferuri de succes și, așa cum am promis suporterilor:“am pierdut un campion, să luăm alți patru campioni în loc la același preț!”, a declarat Narcis Răducan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here