Situația Covid la nivelul SJU Târgu-Jiu

1113

La data de 26.10.2021, situația pacienților suspecți sau confirmați cu noul COVID-19 (conform raportării serviciului SPIAAM de la ora 08:00) este după cum urmează:

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada A.I. Cuza (Pasarelă):
• 72 pacienți confirmați la Secția Boli Infecțioase (nr. total de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică Gorj: 75). Dintre pacienții internați, 69 sunt nevaccinați.
• 17 pacienți confirmați la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 16).Toți pacienții sunt nevaccinați.

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Tudor Vladimirescu:
• 8 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 15)
• 4 pacienți pozitivi pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj – 4, dintre care unul cu ventilator și 3 cu oxigenator)

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Progresului (Spital 700):
• 11 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 25)
• 3 pacienți pozitivi Covid-19 și doi suspecți pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 6, dintre care cu ventilator 4 și 2 cu oxigenator)

Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu, infectat cu SARS CoV-2: 15 angajați depistați pozitiv în ultimele 14 zile. Menționăm că dintre aceștia, 5 sunt nevaccinați. Un angajat vaccinat este internat la Secția Boli Infecțioase, iar restul angajaților prezintă forme ușoare ale bolii și se tratează la domiciliu.

Sursa: Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here