Sindicalistul Peptan, supărat foc la Sinaia

376

Gheorghe Peptan, liderul de sindicat de la Mentenanţă Rovinari, s-a supărat foarte tare în ultima zi a întâlnirii organizate de Federaţia ,,Univers”, la Sinaia.
Supărarea lui Peptan s-a îndreptat împotriva unora dintre colegii de la SMER, pe care Peptan i-a acuzat că l-ar fi cenzurat, împiedicându-l să-şi spună punctul de vedere în cadrul unei emisiuni televizate la un post din Târgu-Jiu. Peptan a ameninţat că intră, joi dimineaţa, în greva foamei, revoltat fiind că nu şi-a putut spune punctul de vedere legat de cele petrecute la Sinaia, dar în final a renunţat la acţiunea de protest. Nu înainte de a avea o discuţie în contradictoriu cu liderul Ion Ruşeţ şi de a sparge un pahar. În final, lucrurile s-au liniştit între sindicaliştii preocupaţi acum de negocierea contractului colectiv de muncă din CEO.
Cert este că Gheorghe Peptan a mai ameninţat de mai multe ori cu greva foamei, de fiecare dată când i s-a părut că a fost nedreptăţit.
Acesta a depus în august 2014 o contestaţie la alegerile din SMER, deşi era vicepreşedinte al acestei structuri sindicale pe Departamentul Mentenanţă. Şi la Sinaia, Peptan a avut ceva de reproşat tot colegilor de sindicat.
A.STOICA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here