Sindicaliştii “Univers” din CEO îl susţin pe Victor Ponta

326

Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia, membre ale Federaţiei Naţionale a Sindicatelor “UNIVERS”, apreciază implicarea premierului Victor Ponta în domeniul reglementării pieţei energiei şi recomandă angajaţilor din CEO să-l voteze pentru cea mai înaltă funcţie din stat, în apropiatele alegeri prezidenţiale.

“Considerându-i pe toţi candidaţii aliniaţi la start, de bună credinţă, este evident însă că domnul Victor Ponta cunoaşte cel mai bine problemele Complexului Energetic Oltenia şi ale sectorului energie-minerit din Oltenia, fiind deputat de Gorj cu 3 mandate. Din aceste motive, recomandăm membrilor de sindicat, preocupaţi de menţinerea locurilor de muncă şi a activităţii din Complexul Energetic Oltenia, susţinerea domnului Victor Ponta pentru accederea în funcţia de Preşedinte al României”, se arată într-un comunicat de presă al sindicatelor din CEO.
Semnatarii comunicatului în care se precizează că “Victor Ponta a salvat Complexul Energetic Oltenia de la închidere” sunt Gabriel Căldăruşe, Marciuc Adrian, Eugen Iovan, Nelu Roşca, Nicolae Bădiţa, Nanu Mic Aurel şi Licurici Dorinel.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. sindicatele din CO prin acest gest de implicare spun singure ca sunt cu administratia, mineri si energicieni plecati din aceste sindicate corupte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here