Şi-au uitat bunurile în tren

507
Două persoane, una din Turceni şi o alta din Craiova, şi-au uitat bagajele în tren. Acestea au fost găsite, recuperate şi restituite proprietarilor de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare Gorj. Astfel, în trenul personal ce circula pe ruta Târgu-Jiu – Filiaşi, via Rovinari, a fost găsită o geantă în care se aflau medicamente, un portofel, ochelari de vedere şi alte bunuri de uz personal.

În urma cercetărilor s-a constatat că, o femeie în vârstă de 26 de ani, Constantina T., din oraşul Turceni, a coborât în staţia CFR Turceni fără o parte din bagaje. A doua zi, geanta i-a fost restituită acesteia.

De asemenea, în acceleratul ce circulă pe relaţia Bucureşti – Târgu-Jiu, via Rovinari, poliţiştii au găsit la vagonul 4 un rucsac în care se aflau mai multe bunuri personale, semnificative fiind un laptop şi două telefoane mobile. Acestea aparţineau Mariei B., de 41 de ani, din Craiova, care la coborârea în staţia CFR Craiova a uitat rucsacul în tren, şi, ca în cazul mai sus menţionat, bunurile i-au fost restituite femeii a doua zi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here