Şi-a „mângâiat” fosta iubită încă o dată

500
Dragoste cu năbădăi între doi tineri, foşti iubiţi. O poveste de dragoste care s-a încheiat, între o rovinăreancă de 21 de ani şi un tânăr din Târgu – Jiu, de aceeaşi vârstă, nu s-a lăsat fără urme…fizice.

Fata, care se afla în faţa casei sale cu actualul iubit, a fost lovită de târgujianul care, se pare, i-a furat şi telefonul mobil.

Ioana D., din Rovinari, a sunat la 112 după ce fostul său iubit, Cristi T.A., de 21 de ani, din Târgu – Jiu, a lovit-o. Tânăra era împreună cu prietenul său actual, un tânăr de 31 de ani, când fostul iubit i-a văzut şi a devenit violent. Supărat probabil pe faptul că relaţia s-a terminat sau nevrând să accepte că tânăra a trecut peste această despărţire, amorezul târgujian nici mai mult nici mai puţin s-a apucat să împartă pumni în dreapta şi-n stânga, doar doar reuşeşte să facă pe cineva să sufere, dacă nu emoţional măcar fizic. Deşi ea a fost cea care a ieşit puţin „şifonată” din incident, Ioana nu a dorit să depună plângere împotriva târgujianului care, însă, este cercetat pentru furtul telefonului mobil al victimei. În urma cercetărilor şi a investigaţiilor, băiatul a fost găsit în Târgu – Jiu, având asupra sa telefonul mobil cu pricina.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here