Sezonul acesta – Idei de styling-uri cool

867

Întotdeauna avem nevoie de idei noi și de exemple de styling-uri speciale, mai ales când este vorba despre veri pe care vrem să le transformăm în momente de neuitat.

1. Șortul micro mini
Un șort extrem de scurt, răscroit, se potrivește de minune cu o cămașă lejeră din mătase și un colier auriu sau argintiu, masiv, la baza gâtului. Dacă ești adepta unui styling girlie, atunci poți opta și pentru o pereche de ciorapi trei sferturi.

2. Pălăria
O pălărie retro, într-o culoare puternică, poate fi piesa de rezistență a verii. Poart-o cu rochii lungi, din mătase sau cu ținute sporty. Evită ținutele boho-chic, dacă alegi această pălărie.

3. Cizmele albe
Știm, poate ți se pare ciudat să îți propunem cizme în toiul verii, dar o adevărată fashionista face sacrificii de dragul modei! Așadar, poartă o pereche de cizme albe cu o rochie micro mini, structurată, albă imaculată sau cu o salopetă scurtă din denim.

4. Imprimeuri
Asortează o fustă înflorată cu o cămașă în cu totul alt print, însă ai grijă la culori. Ar fi de preferat ca acestea să fie în același registru cromatic. Fii creativă și compune-ți o ținută cât se poate de artsy.

5. Bej
Un costum din in sau bumbac bej, care să nu fie structurat, ci extrem de relaxat, poate fi o idee excelentă pentru o vară in style. Adaugă și o geantă statement într-o culoare puternică și ținuta ta va căpăta personalitate.

6. All white
O rochie albă, lungă și voluminoasă are nevoie de o curea neagră sau colorată, pentru a-ți crea o siluetă cu talie de viespe. Nu purta tocuri, dacă alegi un astfel de look!

7. Rochia lungă
Dacă decizi să investești într-o rochie lungă pe care să o porți mai multe sezoane de acum înainte, atunci aceasta trebuie să aibă un imprimeu de care să nu te plictisești prea curând. Sfatul nostru: alege culori pastelate!

8. Geanta statement
O poșetă bijuterie, în formă de scoică poate fi accesoriul it’ al verii. Poart-o cu o ținută romantică, cu o rochie maxi sau, dimpotrivă, una mini, într-o culoare deschisă, cu broderie spartă. Poți adăuga și o bentiță din cristale atâta timp cât îți asumi un look delicat & visător.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cuceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here