Senatorul Iriza: Vă cer să votați Guvernul Orban!

1109

Votul de învestire pentru Guvernul Orban va fi dat luni, 4 noiembrie. Într-o declarație politică, susținută în ședința Birourilor Permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, senatorul PSD Gorj, Scarlat Iriza, le-a cerut parlamentarilor „să dea dovadă de responsabilitate” și să voteze noul guvern.

Parlamentarul susține că sunt multe probleme urgente care nu pot fi rezolvate fără un guvern în funcție. A dat ca exemplu Complexul Energetic Oltenia. „De câteva săptămâni, Memorandumul elaborat de Ministerul Energiei pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia de la insolvență și faliment zace într-un sertar, deoarece nu avem guvern care să-l adopte și să și-l asume. Iar CEO e doar una dintre companiile de stat pe care faptul că nu avem guvern și nu se iau decizii le împinge spre buza prăpastiei. De aceea, fac un apel atât la colegii din PSD, cât și la parlamentarii de la celelalte partide politice, să dea dovadă de responsabilitate și să voteze noul guvern. În momentul de față, niciun guvern, indiferent ce culoare politică și ce structură ar avea, nu poate face mai mult rău României decât absența guvernului și neadoptarea urgentă a deciziilor cerute de realitățile economice și sociale ale țării. De aceea, dragi colegi, vă cer să votați guvernul!”, a arătat Iriza în declarația politică.
În plus, senatorul de Gorj spune că „este singura șansă a PSD-ului să crească în sondaje”, după ce noul guvern își va începe mandatul și va arăta ce poate face după guvernarea PSD.
Viorica Dăncilă a afirmat, însă, că toți parlamentarii din PSD, care vor vota Guvernul Orban, vor trebui să plece din partid. „PSD nu va participa la vot, iar cei care vor participa înseamnă că trădează PSD și vor trebui să plece din partid. Cred că toți cei care vor vota acest guvern sunt parte a programului de guvernare și vor trebui să răspundă în fața românilor”, a spus Viorica Dăncilă.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Vezi, bă! Asta înseamnă să ai coloană vertebrală, de melc… păi, nu avem nevoie de ajutorul noului guvern?! nu trebuie să rămânem conectați la conducta publică?! Stimați tovarăși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here