Senatorul Greblă, alături de vârstnicii din Brăneşti şi Târgu-Logreşti

305

Senatorul PSD, Toni Greblă, s-a întâlnit sâmbătă cu circa 500 de pensionari din comunele Brănești și Târgu-Logrești. Prilejul întâlnirii l-a constituit Ziua Vârstnicilor, acțiune organizată de primarii celor două localități, Gheorghe Stoichițoiu la Brănești și Ion Băluță la Târgu-Logrești.

Sub regretul că părinții săi nu mai sunt în viață, senatorul Toni Greblă a declarat: „dumneavoastră sunteți baza țării, copiii și nepoții dumneavoastră sunt viitorul țării. Dincolo de repectul pe care l-am purtat întotdeauna persoanelor în vârstă, acum din nefericire mai am un motiv în plus să vă stimez și să vă respect-pentru simplul și nefericitul motiv pentru că eu când mă întorc acasă nu mă mai așteaptă nici mama, nici tata și le simt lipsa pe măsură ce trece timpul.”
Toni Greblă a dorit să-i asigure pe bătrânii celor două comune că-i va ajuta în continuare „pe măsura funcțiilor deținute”, senatorul precizând că această categorie este cea mai numeroasă la audiențele pe care le ține la cabinetul senatorial din Târgu-Jiu. Președintele Comisiei Juridice din Senatul României spune că este tragic faptul că sunt foarte multe persoane care în loc să se poată bucura liniștite de pensia și așa mică pe care o au, trebuie să o împartă și pe aceasta cu copiii sau nepoții care nu au un loc de muncă.
La întâlnire au mai participat-prefectul județului, Ion Claudiu Teodorescu, președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Florescu, consilieri județeni și consilieri locali din cele două comune.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here