Senatorul Greblă ajută la anveloparea Spitalului Rovinari

224

Candidatul USL pentru Colegiul II Senat, Toni Greblă s-a deplasat miercuri în oraşul Rovinari. Aici, primarul Dorin Filip a convenit cu senatorul Toni Greblă asupra câtorva proiecte care urmează a fi sprijinite de acesta din urmă.

Unul dintre acestea se referă la anveloparea spitalului din localitate, proiect ce va primi finanţare din bugetul anului viitor, sumă importantă ce va fi scăzută astfel din bugetul local. Primarul Dorin Filip împreună cu consilierii locali şi câţiva membri ai organizaţiei locale a USL l-au însoţit pe senatorul Toni Greblă atât în piaţa din oraş cât şi pentru a se întâlni cu cetăţenii din cartierele componente ale oraşului. Staff-ul de campanie al senatorului Toni Greblă a împărţit materiale cu scop electoral. La finalul vizitei în oraşul Rovinari senatorul Toni Greblă a ţinut să remarce faptul că oraşul este foarte curat, “un oraş în care se vede mâna de gospodar”.

Deplasare la Băleşti
Spre după-amiază, după întâlnirea de la Rovinari, senatorul Toni Greblă a mers în comuna Băleşti, loc în care a fost aşteptat de numeroşi localnici. Aici împreună cu primarul Aristică Paicu, consilierii locali ai USL şi membri ai organizaţiei locale, senatorul Toni Greblă împreună cu membri echipei de campanie au mers din casă în casă pentru a sta de vorbă cu cetăţenii. Candidatul USL pentru al doilea mandat de senator le-a explicat oamenilor că cel mai important lucru pe 9 decembrie este participarea la vot. Numai în acest fel se poate asigura un Parlament majoritar USL şi implicit un guvern condus din nou după 9 decembrie de Victor Ponta. O parte din echipa de campanie a senatorului Toni Greblă s-a deplasat şi a împărţit materiale electorale în localităţile Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic şi Săcelu.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here