Seminar EURES, organizat de AJOFM Gorj

151

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare EURES a organizat la sfârşitul săptămânii trecute, un seminar regional cu titlul «ZIUA INFORMĂRII» cu tematică EURES. Seminarul a fost dedicat persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor din judeţul Gorj.

Potrivit Anei-Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj, scopul acestei întâlniri dintre personalul EURES, angajatori şi persoane în căutarea unui loc de muncă din judeţul Gorj, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi ai Centrului Europe Direct din Gorj este de informarea asupra oportunităţilor şi facilităţilor oferite de reţeaua EURES în rândul potenţialilor parteneri sociali, precum şi creşterea gradului de conştientizare a beneficiilor utilizării reţelei EURES în rândul solicitanţilor de locuri de muncă şi angajatorilor.
De asemenea reţeaua de cooperare între serviciile publice de ocupare europene sunt create pentru facilitarea liberei circulaţii în cadrul Spaţiului Economic European şi Elveţia.
La seminar au participat angajatori şi persoane în căutarea unui loc de muncă din judeţul Gorj, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi ai Centrului Europe Direct din judeţul Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here