Șeful CEO a luat la Hotel Sara meniul zilei și adeziunea la ALDE

359

Ionel Ilie, directorul interimar al Complexului Energetic Oltenia, “a semnat”, pe la finalul săptămânii trecute, în cartea de oaspeți a Hotelului Sara din Țicleni, aparținând senatorului ALDE, Dian Popescu. La masă cu Ilie ar fi luat loc, susțin martori, nu numai copreședintele ALDE Gorj, ci și o parte din conducerea organizației, membrii cu legături în CEO, pentru a se discuta, printre câteva linguri de ciorbă, și strategia partidului la alegerile parlamentare. Interesant este că invitat la trasarea liniei electorale ALDE a fost și un ex pedelist transformat în liberal, pentru care s-ar fi negociat un post mai bun în CEO. Respectivul a fost nimeni altul decât fostul prieten de contracte al lui Dian, contabilul-șef de la SE Ișalnița, Octavian Graure.

Nu ar fi pentru prima oară când afacerea hotelieră a senatorului Dian Popescu ar fi fost gazda unor întâlniri “de taină” de genul celei care s-a desfășurat, la final de săptămână, la Țicleni. De data aceasta Hotelul Sara l-a găzduit însă pe mai marele CEO, Ionel Ilie, aflat acum în concediu la locul de muncă, patronul Dian dorind să-l atragă și pe managerul interimar sub cupola ALDE. Spunem “și” deoarece este de notorietate faptul că fostul manager, posesor de dosar penal, Laurențiu Ciobotărică, a avut o atracție către același ALDE.

Liberalii îl acuzau pe Ilie că e “pesedist”!
În cursul întrevederii s-a discutat atât despre afaceri cu CEO, Dian fiind interesat, cât și despre ALDE, strategii de campanie electorală, dar și despre potențialii candidați ai formațiunii la parlamentarele din Gorj. Promovarea după parlamentare a lui Graure înapoi la executivul CEO a fost și ea pusă pe tapet, Dian încercând să ridice mingea la fileu pentru “consăteanul” lui Ilie, de la Dolj, Octavian Graure.
La finalul întâlnirii, Ionel Ilie a părut convins de spusele “grupului de inițiativă” al ALDE Gorj, susțin șoptit unii dintre participanți, asta chiar dacă, cu nici o lună în urmă, acesta spunea, public, destul de răspicat că el face doar politica celor 15.000 de salariați ai CEO.
Același Ilie, care a stat la aceeași masă cu copreședintele ALDE Gorj, susținea atunci sus și tare că el nu face politica niciunui partid, nefiind legat de vreo formațiune politică..
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here