Şefii UNPR Gorj îşi scriu demisiile! – Iacob i-a tras clapa lui Vlaicu

146

DeschidereFostul prim-vicepreşedinte al UNPR Gorj, Dumitru Iacob, a aplicat proverbul “cine râde la urmă râde mai bine” în cazul şefului de campanie al organizaţiei, Marius Vlaicu. Iacob l-a lăsat astfel, cu câteva zile înainte de depunerea candidaturilor, pe Vlaicu fără candidaţi în localităţile de care a răspuns fostul prim-vicepreşedinte. Candidaţii lui Iacob s-au retras astfel, iar UNPR Gorj nu a mai avut doritori pe liste, situaţia întâlnindu-se în mai bine de zece localităţi din Gorj. Pentru această “performanţă” dar şi pentru un scor de sub 10% la localele din Gorj, şeful de campanie al UNPR Gorj dar şi alţi lideri ai organizaţiei au primit ordin de la centru să îşi scrie de pe acum demisiile.

Gabriel Oprea, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, taie de pe acum în carne vie transmiţând mai multor şefi de organizaţii din teritoriu că pot să îşi scrie de pe acum demisiile. Nu a făcut excepţie nici UNPR Gorj, aici unde şeful de campanie al organizaţiei, Marius Vlaicu, a fost atât DSCF7658de ,,varză” la capitolul organizare încât a lăsat partidul cu liste incomplete în numeroase localităţi. UNPR Gorj nu are astfel candidaţi la fotoliile de primari şi liste complete de consilieri locali în aproape un sfert din localităţile judeţului, Vlaicu fiind principalul vinovat. Asta şi pentru că Vlaicu s-a bazat extraordinar de mult pe calităţile de organizator ale lui Ionel Manţog care însă a tras clapa UNPR, ocupându-se de aproape de PPDD Gorj. Manţog a simţit că UNPR Gorj nu va obţine un scor bun la alegeri, a lăsat şi aici loc de “bună ziua” dar a activat intens la organizarea PPDD, organizaţie în care a decis la sutime fiecare candidat şi chiar strategia de campanie a lui Gheorghe Pecingină, candidatul PPDD la Primăria Târgu-Jiu. Şi astfel s-a dovedit că pe propriile forţe Vlaicu nu a putut face nimic, iar organizarea lui a fost cam zero.

După fapte şi răsplata pentru Vlaicu

După jocul duplicitar al lui Manţog, Vlaicu a mai primit o palmă chiar de la fostul prim-vicepreşedinte al UNPR Gorj, Dumitru Iacob. Înlăturat de Vlaicu din linia întâi a organizaţiei, directorul de la Complexul Energetic Turceni, Dumitru Iacob, retras din funcţiile obţinute la alegerile interne din organizaţie, a avut grijă să îi arate colegului său şi reversul medaliei. Pe ultima sută de metri în ce priveşte depunerea candidaturilor pentru alegerile locale, candidaţii din localităţile de care a răspuns Iacob au spus “pas” UNPR-ului. Oamenii s-au retras de la candidatură iar UNPR Gorj a rămas cu listele incomplete, acestea fiind imposibil de completat în ciuda faptului că Vlaicu s-a “strofocat” tot să rezolve problema. Iacob a avut grijă însă să îi transmită lui Vlaicu că la negocierile UNPR-PDL, şeful de campanie s-a dus cu “lingăii” organizaţiei nu cu el care era al doilea om din partid. De fapt, Vlaicu s-a dus la PDL cu Alexandru Glomnicu şi cu Arjoca, patronul restaurantului “Paradis”, numit de Dan Morega drept “bufetierul” UNPR Gorj.

“Demolatorul UNPR”, cu demisia în dinţi

Pentru toate aceste “fapte de vitejie”, Marius Vlaicu a fost anunţat să îşi scrie de pe acum demisia, mesajul fiindu-i transmis de însuşi Gabriel Oprea. “Demolatorul” ar mai avea o şansă, să obţină 10% la alegeri în Gorj, fapt improbabil şi imposibil cu liste incomplete şi cu Vlaicu, candidat-cap de listă, la toate funcţiile atât la judeţ cât şi la municipiu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here