Șefii CE Oltenia, prezenți la Sinaia. Motivul!

1672

Complexul Energetic Oltenia a participat, în perioada 23-25 octombrie, la Conferința Națională și Expoziția de Energetică – CNEE 2019, organizată de Societatea Inginerilor Energeticieni din România – SIER. La evenimentul de la Sinaia a fost prezent inclusiv managerul CE Oltenia, Sorin Boza.
„Dezbaterile au avut ca teme principale problemele de actualitate ce preocupă majoritatea specialiștilor implicați în domeniul energeticii (piața de energie – politici energetice; producerea energiei în centralele mari; energii regenerabile; exploatarea și mentenanța instalațiilor energetice; Smart Grids; consumatorii de energie electrică/termică; siguranța în funcționare a Sistemului Energetic; calitatea și eficiența energiei electrice; impactul funcționării instalațiilor energetice asupra mediului; tehnologii moderne aplicabile în SEN)”, anunță CE Oltenia.
La ediția din acest an, au fost incluse 70 de lucrări în programul CNEE 2019, structurate în cadrul a două secțiuni tematice, respectiv: SEN și rețelele de transport și de distribuție a energiei electrice și producerea energiei electrice și termice.
„Reprezentanții CE Oltenia au susținut următoarele lucrări: CE Oltenia – societate în sistem dualist – garanția unui management performant; CTE Turceni – trecut, prezent și viitor; Locul și rolul termocentralelor pe lignit, în contextul decarbonizării și Sisteme numerice de automatizare utilizate la SE Rovinari”, a mai anunțat compania.
Conferința Națională și Expoziția de Energetică – CNEE este o manifestare științifică bianuală, inițiată și promovată de Societatea Inginerilor Energeticieni din România (SIER) în anul 1990.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here