Ședință de lucru a UNPR, cu organizațiile de tineret și seniori din țară! Gorjul i-a delegat la București pe col.Pătrașcu și pe tânărul Tivig

659

Conducerea UNPR a sunat, duminică, adunarea pentru liderii de tineret și seniori din țară ai partidului. Gorjul i-a delegat la această întrunire pe col. Pătrașcu Mircea, liderul organizației de seniori a UNPR Gorj, și pe Costi Tivig, președintele organizației de tineret a UNPR Gorj. Liderul filialei județene, Sorin Lăcătușu, a condus delegația de la Gorj la ședința care a fost organizată la sediul UNPR din capitală.

La întrunirea UNPR s-a discutat strategia de campanie a partidului pentru zilele rămase până la scrutinul din 26 mai, în prezența candidaților Anghel Iordănescu și Ilie Năstase.
S-a mai pus pe tapet acțiunile de mobilizare a tineretului, dar și a vârstnicilor membrii și simpatizanți pentru votul de la finalul acestei săptămâni și s-a clarificat problema lipsei membrilor UNPR din secțiile de votare.
,,UNPR Gorj roagă cetățenii cu drept de vot să se prezinte pe 26 mai la urne ca să își exercite dreptul constituțional”, a declarat Sorin Lăcătușu, președintele UNPR Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here